بیوتکنولوژی صنعتی Industrial Biotechnology

این وبلاگ محلی برای به اشتراک گذاردن یافته ها و دانسته های علوم بیوتکنولوژیست

بیوتکنولوژی صنعتی Industrial Biotechnology

این وبلاگ محلی برای به اشتراک گذاردن یافته ها و دانسته های علوم بیوتکنولوژیست

قند رژیمی توسط دانشمندان علم بیوتکنولوژی در اصفهان تولید شد

برای نخستین بار در کشور

قند رژیمی توسط دانشمندان علم بیوتکنولوژی در اصفهان تولید شد

خبرگزاری فارس: نخستین قند رژیمی در داخل کشور توسط محققان اصفهانی و با استفاده از دانش بیوتکنولوژی تولید شد.

رئیس موسسه بیوتکنولوژی ایران در گفت و گو با خبرنگار فارس در اصفهان با اعلام تولید نخستین قند رژیمی در داخل کشور گفت: با توجه به رشد بیماری دیابت در بین جامعه و اینکه مصرف شیرینی در جامعه ما در بالاترین سطح خود قرار دارد، برای اولین بار توانستیم در داخل کشور قند رژیمی قابل رقابت با مشابه خارجی تولید کنیم.
سید مجتبی خیام نکوئی با اشاره به نوع ساخت قند رژیمی ادامه داد: این قند رژیمی از آب‌های ضایع و متعفن پنیر بدست می‌آید که به طور متوسط از هر 20 کیلو آب پنیر 1 کیلو قند رژیمی بدست می‌آید که علاوه بر خواص قند ، دارای خواص داروئی نیز می‌باشد.
وی با اشاره به قیمت بالای این قند به صورت وارداتی اظهار داشت: قیمت هر کیلو قند رژیمی با ترکیب مشابه از کشور ژاپن به وزن هر کیلوگرم 45 دلار است که ما توانستیم با کیفیت مشابه هر کیلو از این قند را 22 دلار تولید کنیم.
خیام نکوئی با اشاره به طرح تولید قند رژیمی در کشور خاطر نشان کرد: با تولید این قند علاوه بر بی نیاز شدن از واردات ، سالانه می توانیم از 450 هزار تن ضایعات آب پنیر نیز استفاده های مفید و سودآوری داشته باشیم و این طرح طبق پیش‌بینی‌ها سالانه می تواند 165 میلیارد تومان ارز آوری برای کشور عزیزمان به ارمغان بیاورد.

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد